Spa i södertälje sauna stockholm

Spa i södertälje sauna stockholm Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och yoga. Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar photo-tube.info: södertälje. Vi har fyllt vårt SPA med fint och rymliga behandlingsrum. Behandlingar för ditt välbefinnande, för män, kvinnor och barn. Hos oss hittar du en behandling. Spa med övernattning är ett underbart sätt att ladda batterierna, Fattiglappen visar På Selma City Spa i Stockholm har du en härlig upplevelse med utsikt över.

Spa Stockholm – Yasuragi spa-hotell

Yasuragi är ett spa-hotell i Stockholm – en fridfull oas i japansk anda, med varma källor utomhus, aktiviteter, behandlingar & underbar photo-tube.info: södertälje. Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och yoga. Spa med övernattning är ett underbart sätt att ladda batterierna, Fattiglappen visar På Selma City Spa i Stockholm har du en härlig upplevelse med utsikt över.

Kom till något av våra spahotell i Stockholm och känn vardagsstressen rinna av. Se våra Relaxation area with sauna and cold bath pool Ta med dina barn på Spa och en övernattning på Scandic Skogshöjd i Södertälje.

Pris från kr. I vårt spa inspirerat av naturen och årstiderna finns njutning för både kropp & själ. Koppla av i utomhuspoolen och i vår rymliga bastu med hänförande utsikt över. Elements Spa - ett modernt spa mitt på Södermalm i Stockholm. Relax, behandlingar, massage och dagsspa med bastu, pool, gym och yoga.

Havsspa 15 minuter från Stockholm. I vårt havsspa kan upp till 40 personer samtidigt njuta av varm utomhuskälla, jacuzzi, bastu, kallbad och photo-tube.info: södertälje. I vårt spa inspirerat av naturen och årstiderna finns njutning för både kropp & själ. Koppla av i utomhuspoolen och i vår rymliga bastu med hänförande utsikt över. Ni har alltid spa-bad och bastu för er själva. relax rum ligger i direkt anslutning till vår terrass, som med sin spa pool bjuder på utsikt över Stockholms photo-tube.info: södertälje.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail